Seura

Mikkeli Swing Society ry

Mikkeli Swing Society ry (eli tuttavallisemmin MiSSo) on perustettu 27.4.2012. Yhdistys on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Misson tavoitteena on swingtanssikulttuurin kehittäminen Etelä-Savon alueella.  Järjestämme tanssikursseja pääsääntöisesti Mikkelissä ja säännölliset viikkoryhmät kokoontuvat syksyisin ja keväisin.

 

Mikkeli Swing Society is swing dance organisation in Finland. We have a dream. We want to make good swing scene to Mikkeli area. Join us!

 

Hallitus 2020

 

Jäsenet:

Mika Karhinen, puheenjohtaja
Eveliina Rautio, hallituksen sihteeri
Aaro Kustaanheimo
Aino-Maija Laitinen
Auli Pietarinen

 

Jäsenmaksu

 

Seuran jäsenmaksu on 20,00€/vuosi.

Kausimaksu (syyskausi): 50,00€ / alle 25 v. 40,00€.
On myös mahdollista maksaa kurssimaksu 5 viikon jaksoissa, joka on jäsenille 20,00€ ja alle 25-vuotiaille 15,00€.
Kurssin kertamaksu 5,00€.

 

Jotta maksaminen helpottuu olemme hankkineet korttimaksut mahdollistavat välineet tunneille. 

 

Maksutiedot:
Mikkeli Swing Society ry
FI 64527 10420 286214
Viestikenttään oma nimi.

Ohjaajat

o
MikkeliSwingSociety_Mika

Mika

PÄÄOHJAAJA SWING-TANSSIT

Viejän hyvä tanssi tuottaa viennin! Mika on seuran perustajajäsen ja hänellä on päävastuu myös MiSSon tuntien ohjaamisesta. Tanssimaan Mika suuntasi heti ajokortin saatuaan. Hän on mm. treenannut aikanaan vuoden verran kilpatanssia, ja swingtansseja Mika on tanssinut jo vuodesta –96. Vuonna -97 hän alkoi ohjaamaan säännöllisiä viikkotunteja. Mika tanssii lähes kaikkia lava- ja swingtansseja, swingaava mies ei sammaloidu!

MikkeliSwingSociety_Eveliina

Eveliina

BUGG, FUSKU, BOOGIE WOOGIE

Boogie woogien vauhti ja iloinen revittely veti Eveliinan alkeistunnille vuonna 2014. Sen jälkeen tanssikilometrejä on kertynyt niin harjoituksissa, tanssilavoilla kuin kilpalattiallakin useammassa lajissa. Parasta rock'n'swing-tansseissa on vapaa vienti ja vahva musiikintulkinta. Eveliina toimii Mikan ohjaajaparina bugg- ja fuskutunneilla sekä boogie woogien teematunneilla.

MikkeliSwingSociety_Aino-Maija

Aino-Maija

SALSA, BUGG, FUSKU

Aino-Maija on harrastanut tanssia vuodesta 2012. Hän hurahti tanssiin aivan täysin ja kävi parhaimmillaan tansseissa 4-5 kertaa viikossa. Aino-Maija ohjaa kaikkia tavallisia lavalajeja, mutta hänen suosikkejaan ovat erityisesti bugg ja salsa, joita hän ohjaa myös MiSSolla.